I thought to myself I don't have a bone

Det blir skola imorgon, just bara för att jag ska få gå på halloweenpartaj på lördag! Och för att jag förhoppningsvis ska träffa Ottilia imorgon, om jag orkar. Men jag kom nyss på en sak!.... Imorgon när jag går hemifrån är jag ensam, vilket betyder att jag måste både låsa och larma.. Det har jag inte gjort på såååå länge. Jag tror inte jag ens gjort det under tiden jag gått på GTG. Neej, det har jag faktiskt inte. Shit, jag kommer glömma låsa, och jag kommer missa bussen. Fan, kan inte någon ringa mig vid sju imorgon och påminna mig om att jag ska låsa???  Får skriva det på tavlan ute i hallen... Det känns som om det var jättelänge sen jag var i skolan, okej, bara tre dagar. Men det känns ändå konstigt, som ett litet lov. Och jag har verkligen fått vila upp mig, känns det dom. Nu ska det blir skönt att ha något att göra på dagarna.

Jag har en teori om att när man har varit sjuk så sitter bakterierna kvar i rummet och framför allt i sängkläderna, man spenderar ju mest tid där, därför är jag jättenoga med att så fort jag mår bättre byta mina sängkläder. (Dessutom älskar jag nya lakan... Sååå skööönt!) Så nu ska jag gå och lägga mig i nya sköna sängkläder. Mmmm! Snart i alla fall.... Jag är inte så trött faktiskt. Kanske skulle plugga lite innan jag går och lägger mig... Eller inte. Jag orkar inte. Måste bara byta väckningssignal på telefonen. Hör den inte längre xD

Det här var nog det tråkigaste inlägger på länge.... Sorry för det.... Men jag har ganska tråkigt själv... Dagens låt blir det ingen, istället blir det dagens band. Dom heter Nyléns festorkester och GOSH I love 'em! Hörde dom första gången på Göteborgskalaset i år, och det var även där jag fyra dagar senare hörde dom igen... De gör covrar på relativt kända låtar men på deras egna sätt <3 Synd att de inte spelar på "öppna konserter". I alla fall, jag blev helt kär i hela gänget. :) Eller så var det i deras framträdande och musik jag blev kär i. Något var det i alla fall. Nu lite senare får jag reda på att min granne känner sångaren och han gav mig på skoj sångarens nummer och sa att han hade sagt till sångaren att jag gillade honom. Hehe, tack och lov skojade han bara. Men jag blev en aning orolig ändå. De är grymma på inspelningarna på myspace, men de var ännu bättre live. Hoppas de kommer tillbaka nästa år på GBGkalaset. Då ska jag definitivt dit! Tilda och Danne, ni är på, eller hur? : )

Halloween

Jag börjar bli lite nervös... Vad ska jag ha på mig på lördag? Vad ska jag klä ut mig?? Hjälp mig!


She couldn't wait to share it with her friends...

Hemma idag igen... Tredje dagen. Skulle jag säga att jag inte tyckte om det skulle jag ljuga...men... vid den här tiden finns det ingenting bra på TV, sitter och skökollar på Desperate Housewifes nu, och jag tycker faktiskt det är riktigt dåligt... Är hungrig, men jag har ingen aning om vad jag ska äta, jag är van vid att det finns någon här, eller att någon kommer hem snart och kan serva mig, men det finns inte det nu. Mamma och lillebror har åkt till Skåne, och pappa jobbar. Han jobbar ju som vanligt väldigt länge och jag antar att det blir hämtmat idag, ingen orkar ju laga mat. Det finns ju ingen mat i kylen, förutom potatismos från igår. Kanske blir det potatisplättar :D

Jag ska i alla fall gå och göra lillebrorsspecialmacka nu, macka med ost och ketchup på, som värms i ugnen. Mmm, det är så gott, och jag som inte ens gillar ketchup. hehe. Kanske en aning för sött för min del egentligen, men som sagt gott :)

Hold on, hold on, hold on tight

En sak jag verkligen saknar, nej, inte en sak, en person jag verkligen saknar är min granne, hon som var min granne. Eller, hon som är min grannes dotter. Hon flyttade till sin mamma och jag har inte sett henne på ett bra tag. Väldigt länge. Galet länge. Det jag tänkte säga i början när jag sa "sak" var att jag saknar att träffa henne så mycket. Vissa perioder umgicks vi väldigt mycket. Senare hjälpte jag henne mycket med hennes hår, klippte, färgade, förlängde... I alla fall. Nu har jag fått en inbjudan till hennes halloweenpartaj på lördag, och självklart vill jag gå på det. Om det är så att jag är frisk. Annars kan jag ju inte göra det. Men jag känner mig faktiskt bättra just nu (kan vara på grund av ipren, kaffe, glass och halstabletter) men jag kan nog till och med klara av skolan på fredag, vilket betyder att jag kanske klarar av fest på lördag. Håll en tumme för mig!

BLÄ

Igårkväll kände jag mig lite småkrasslig. Halsen gjorde ont, huvudet värkte men det var ingenting jag inte kunde leva med. Tänkte inte mer på det, liksom. Imorse när jag vaknade svettades jag, fast jag frös, huvudet kändes som om det skulle sprängas, jag kunde inte prata. Orkade inte resa mig upp, hela kroppen värkte och jag klarade inte av att titta, för trots att mitt rum var så mörkt det kunde vara fick jag ännu mer ont i huvudet när jag gjorde det. Jag som ansåg mig vara frisk igår! Dessutom har jag verkligen inte tid med att vara sjuk! Idag skulle Kristina hjälpa mig med Företagsekonomin och Speechtalet. Imorgon ska jag ha prov i företagsekonomi och på torsdag ska jag hålla talet. Dessutom ska jag träna och plugga på massa annat. Jag kan ju knappt sitta framför datorn nu för att det gör så ont i huvudet.

En sak till som jag hatar, det är när man är sjuk, men inte har feber. Jag tänker alltid att har man inte feber kan man lika gärna gå till skolan, och jag får aldrig feber känns det som. Har haft det en gång det här året! xD Men jag klarade inte av det imorse, dessutom tror jag att jag behövde vila. Har sovit hela dagen och är på väg att slockna igen... Ska försöka hålla mig vaken med en dusch, sen ska Hampus komma hit och jag ska hjälpa honom med geometri.


Run run

Kikade upp när jag senaste la in dagens låt och det var ett tag sen, fem dar sen för att vara exakt, så här kommer ännu en dagens låt.




Those Dancing Days underbara låt, härlig, galen och glad, så som musik ska vara. Dessutom är låten enkel. Jag kollade upp texten och i verserna sjunger de samma text, med samma melodi, precis som man brukar göra i refrängerna. Att göra så i en låt utan att det låter tjatigt är väldigt svårt tycker jag, men när man väl lyckas blir det ju bra - vilket det verkligen blivit i det här fallet. Låten blir bara bättre av tjejernas coola stilar, sångerskans underbara hår (snälla Petra, skaffa sånt!!) och så självklart den roliga ideen av att låta fem killar dra en stol med en tjej på. Låt oss heller inte glömma spegeln som används, väldigt rolig grej det också. Både videon och låten är klockrena tycker jag!

And you belong to me

Varför uppdaterar aldrig dom bloggare jag läser. Gud?! Jag är ju jämnt online, är jag den enda? Och ändå har jag inte många läsare, livet är bra orättvist! Lika orättvist som det är när jag får reda på att jag inte kommer få utlandspraktik. För ofta jag kommer få det ;)

"Jag ringer om lägenheten...."

Engagerad klass? ALDRIG! Att sitta i klassrummet under frivilligt arbete är fördjävligt och skitkul! Man kan inte få något gjort, men man kan få veta väldigt roliga grejer. Som till exempel; dagens grej:

Andrén har lagt ut en annons om en superbillig lägenhet i vasastan på blocket, kontaktpersonen blev Lindvall. Hela morgonen har har det ringt på Lindvalls mobil, och det har varit folk som varit intresserade av lägenheten. Låter det inte så kul? Det var det. Speciellt när resten av klassen fortsatte spåna vidare på vad som kunde hända och vad som skulle göras.

Vidare blev Oscar inspirerad och gjorde liknande med en wowkaraktär.

Jag säger det inte ofta men LOL!

Ibland älskar jag min klass. Puss på den

Won't you give me some lovin'

Jag blir mer och mer osäker på om jag får Spanienplatsen eller inte. Österrikeplatserna verkar redan vara bestämda, här i klassen i alla fall. Ruthberg och Hertzie ska tydligen få dem. Är det så?? Det vet ingen. Men jag kan ändå inte söka den, jag kan inte tyska. USAplatserna kan jag inte heller söka, de kräver körkort. Spanien platsen sökte jag som förstahand, det är den jag helst vill ha men det är inte säkert att den kommer finnas när vi ska söka, det beror på om Spanien kan få över två stycken hit. Mitt andraval är Gent. Den platsen kan alla söka, det krävs endast engelska.

Jag tycker att jag ska få en utlandspraktik, jag är positiv, rolig, trevlig mot alla, stora som små. Jag är ordförande i GTGirls, jag är med i både balkommitén och matrådet. Jag har varit med på alla gymnaiemässor, och alla öppna hus, där jag representerar skolan bra. Jag kan spanska, nästan bäst i den gruppen jag går i, i alla fall när det gäller förståelse, jag lär mig lätt språk, och kommer kunna prata spanska så fort jag kommer in i det. Jag har inga problem med att åka med någon i klassen, jag har inga problem med att bo ensam. Jag kan städa, tvätta, diska, laga mat, gå upp i tid på morgonen utan att någon väcker mig, gå i sängs i rimlig tid på kvällarna utan att någon säger till mig. Jag har ingenting här hemma som håller mig tillbaka, ingenting som jag inte klarar av att vara utan i nio veckor.

Jag tycker jag låter perfekt att skicka iväg utomlands och representera skolan i nio veckor. Nu ska jag bara övertala lärarna. Kanske borde jag ge dom adressen till detta inlägget. Neee, det kan jag ju inte göra.

I just can't stay here every yesterday

Helgens todo (bara för att jag själv ska komma ihåg det egentligen....):

- Städa sovrummet
- Städa badrummet
- Tvätta
- Skriva klart marknadsplanen
- Projektarbetet
- Plugga till provet i företagsekonomi

Fan det låter ju nästan som jag flyttat hemifrån! :P

I don't care if mondays blue

har du någon gång testat droger?
Ja, koffein?

tar du droger?
Ja, kaffe?

har du sovit i samma säng med samma kön:
Joo, det har ju hänt.

har du hånglat med samma kön?
Ja, det har hänt.

har du rymt hemifrån?
Nej, inte ens tänkt på det.

har du rökt?
Ja.

har du snusat?
Blää, nej!

har du legat på akuten?
Ja.

har du svikit någon?
Det har väl alla?

har du tänkt tanken att mörda någon?
Nej.

Har du blivit överfallen någon gång?
Nej.

har du varit i slagsmål?
Ja.

Har du haft sex den senaste månaden?
Nej.

vill du ha barn?
Ja! Verkligen!

har du druckit?
Ja.

har du varit full?
Ja.

festar du mycket?
Nej, verkligen inte.

vad är det pinsamaste du har gjort på fyllan?
Ojojoj, det vet jag inte.

spytt på fyllan?
Nej.

är du nöjd med ditt liv?
Ja.

är du bortskämd?
Ja, jag tror det.

är du blyg?
Det händer

Skapasaker.blogspot.com

Jag vill bara tipsa om min mammas tävling som hon håller på sin blogg just nu. Hon firar att hon har 1000 besökare och priset är ett superfint halsband (liknande kan man även köpa på hennes andra blogg)

Tänk vad jag offrar för hennes skull nu, vill inte att hon ska få adressen från min blogg, vilket hon kommer att få, när ni klickar på länkarna. Men men. Lycka till i tävlingen!


Det fina halsbandet
ni kan vinna!

Feliz Navidad!

Hade tråkigt innan också, så jag platta håret, la på lite smink och här ser ni resultatet:


I'm dreaming of a white christmas

Jag har ju tidigare sagt att jag är helt galen i julen och speciellt julmusik, att jag börjar lyssna på julmusik redan i september och gråter nästan av glädje när jag ser NK's skyltfönster på julen (okej, det har jag inte sagt innan, men så är det)... Nu har jag i alla fall hittat radiokanalen för mig. Dom spelar julmusik året runt, nu vet jag vad som ska stå på i mitt rum, fram till jul. Och efter jul... Och fram till jul nästa år : ) <3

Och, ursäkta mig, men Loulou?! Hur fan kunde hon åka ut, man kan ju inte sluta le när hon sjunger (fast det kan jag väl aldrig egentligen...) Nej, Robin B och Sepideh skulle åkt, de är mycket mycket sämre! Speciellt Robin B, han verkar inte vara så säker, vet inte var alla kameror är och när han ska börja sjunga och sånt, även om han sjunger bättre än Johan behövs det också... Och Lars, fan va grymt, trots ett par hemska toner... Men det hör ju till hans röst, det passar liksom!

Fan dom spelar väldigt mycket religös musik på den där radiokanalen... Varför ska julmusik och julen i allmänhet vara så religös? Fuck kristendomen! Förlåt uttrycket, men just den julmusiken är inte bra, även om det skapar stämning... Sån julmusik kan man börja lyssna på ett par dagar innan julafton, när man verkligen har julkänsla.

You just leave it all up to me, we could have a good time

Efter en jobbig termin skulle det vara skönt med lite omväxling, ett lov brukar ju infinna sig vid den här tiden, även så iår. För alla andra. GTG däremot, skolan jag går på har bestämt sig för att strunta i höstlovet och jobba på som vanligt. Klarade av det galant både förra och förrförra året, men nu känner jag att det blir för mycket utan lov. Är helt slut. Vad ska jag göra?

It was christmas evening...

Nu har jag börjat igen. Var år är jag nog den första som börjar lyssna på julmusik. Oftast börjar jag redan i september. I år har jag inte plockat fram julskivan än, men jag har lite smått börjat lyssna på internet... I år började jag alltså idag. 22 oktober. Jag älskar julen och tycker egentlkigen vi kunde hoppa över hösten, det är ingen rolig årstid, man blir ju bara förkyld.




By the way: Kolla in tänderna på snubben som sjunger : )

Stay with me




Då blir det dagens låt igen. Ååh, gud det är galet vad jag älskar den här låten. Håller jag kanske på att bli normal? Nej, så kan det ju inte vara. Nu måste jag utforska min rockiga sida lite mer så jag inte fastnar i "the-voice-träsket".. Nu blir det på med mina gamla skivor igen. Nej, va tänker jag med? Klart jag kan lyssna på annat än rock! Hallå, eller?!

Break the bubble, break it up!

Ne... men... nu förstår jag ingenting. Vill dock bara ringa Ottilia och berätta.... Fast känner mig smått jobbig då, det ska jag inte göra. Hon skulle ju skälla ut Hivell idag.. Stör ju säkert dåå.. Men men...

Nu är det nog dusch som gäller! Har varit på gymmet och kört ett pass bodypump. Trevligt as hell. Fast jag gillar fortfarande att gå i gymmet mer. Blir mer prat och skratt då. Mer avslappnat. Man kan ju inte prata med varandra när man kör pass. Tråååk! Fast funderar på att börja lite smått med yoga igen. Det är väldigt skönt + att jag inte gjort det på ett tag. Ett pass lite då och då kanske vi skulle köra Linn?

Annars händer det inte så mycket. Det gamla vanliga liksom. Imorgon har jag ledig förmiddag. Gissa hur jag ska spendera den? Pluggandes, i mjukiskläder med hårinpackning, ansiktsmask och nylackade naglar. Gärna i bubbelbadet med ett glas champange också, men då blir nog boken för blöt, och då blir ju inte Kristina så glad... Det är ju hennes bok... Dessutom funderar jag på att steka pannkakor till frukost. Vad sägs om pannkaksfrukost at my house, imorgon? Bara att komma ;) Jag är husmor (kökshora) som vanligt.. Haha, eller ni kanske ska strunta i att komma så jag får alla pannkakor för mig själv, så slipper ni se mig nyvaken i pyjamas också. Det är ingen underbar syn....

Så.. Hmm. Vad ska mer göras imorgon? Jo, vi ska ha spanska igen! Underbart. Av någon anledning börjar jag gillar spanskan mycket nu. Kanske för att jag efter sex år verkligen förstår! Jag kan väl typ spanska nu, och är helt redo för en nioveckors praktik i Spanien (åh, goda gudar i himlen, som jag inte alls tror på, ge mig denna praktik och jag lovar att vara...snäll?) Det blir i alla fall ingen träning imorgon, inte med Linn i alla fall, hon ska först på Laserdome och sen ska hon dansa... Så antingen får jag klara mig själv, blä vad tråkigt.. Eller så får jag strunta i träningen.. Kan ju faktiskt ta en springtur (*host* som om jag skulle göra det?)... Äh, det kommer säkert att regna...

Men nej, nu ska jag inte berätta allt i förväg. Datorn kommer ju att vara med mig som min egna (enda) trogna vän. Hela tiden. Ååh, jag vill ha en sån där dator med 8,9" skärm som jag ska köpa någon gång i framtiden (den här terminen, eller nästa!)... Så mycket lättare att bära med sig än den här klumpedunsen....

Hörs imorgonbitti : )

I don't have sex cos I can't get it up

Nu har jag en ny dator, nej ny är den inte. Det är ju en lånedator, men den fungerar. Underbart! Det är inte min gamla nc6400 utan en nc6220. Ser lite annorlunda ut, men jag gillar faktiskt den här mer. Synd att jag inte kan få behålla den...

Som vanligt vaknade jag imorse och ville verkligen inte gå upp, jag hatar den känslan, när klockan bara ringer och ringer och trots att man vet att man måste gå upp så klarar man bara inte av det. Jag vet att jag måste gå och lägga mig tidigare, att jag måste skaffa mig lite mer självdiciplin, helt enkelt så jag kan klara mig trots att inte pappa är där och väcker  mig. Gud, jag har blivit så bortskämd med det, haha, ingen brukade väcka mig innan, jag brukade klara allt själv. Men nu när han har varit hemma så länge, väntar jag tills han går upp...

Ne, nu måste jag börja anteckna, nu börjar genomgången.. Historia. YEAAY!

Ta min hand jag följer dig, vi ska åt samma håll.

Fan jag har försovit mig. Jag är försenad. Kom nyss ut ur duschen och bussen går om 20 minuter. Fan fan fan. Men klart jag hinner jue : )

Ringde från mammas skola idag och ville ha vikarie, FAN att jag inte kunde. Vill ju... Fan ta GTG. :P

Nu ska jag rusa, får bli pressbyrån frukost, kanske...

It's a hard life

Hahahahhahaha. Igår gjorde jag det mest pinsamma jag någonsin gjort! Typ... När jag gick av bussen, här hemma, fastnade min klack på mina nya pumps i bussen eller något, så jag ramlade och skrapade upp hela knäna och händerna. Hahaa. Dessutom var grannarna på bussen, och gick av samtidigt. De måste trott att jag var dyngrak! Det var jag inte! I alla fall har jag i dag jätteont i knäna och hanflatorna, men mina klackar är hela, tack och lov. om de skorna gått sönder vet jag inte vad jag skulle gjort.

Måste dessutom berätta att det här är första gången på länge jag bloggar ifrån min egen dator... Den har varit igång nästan två timmar nu. Fatta, det är rekord! Vet inte riktigt vad jag gjort men satt och leta igenom virus och uppdaterade lite grejer och sånt, och nu låser den sig inte... Hittade i alla fall inga virus, så nu kan skolan inte skylla på det i alla fall!

Åååh! En till sak. Fredrik ringde natten till lördag, typ kvart i tre. Jag hatar mig själv för att jag inte svarade, tror jag klickade honom, för när jag vaknade på morgonen visste jag att han ringt, men jag hade inget missat samtal. Hoppas han ringer igen, han borde ju göra det om det var något viktigt. Jag ringde honom igårkväll, men han svarade inte...

Jaja. Nu ska väl jag göra något annat.

Jag ser hur stjärnorna ramlar ner.

Sitter fortfarande i skolan. Tittar ut på det fina vädret och funderar på att åka hem. Men jag orkar inte röra mig, och jag orkar inte bli besviken över att det fina vädret faktiskt är ganska kallt. För det ser ut som om det är typ sommar. Me, ack, nej, det är bara sisådär tio grader utomhus.

Jag gillar inte väder som ser ut att vara en sak men är en helt annan sak. Antingen är det varmt eller så är det kallt. Inte som nu, det ser varmt ut men är kallt. Då tar man på sig för mycket/lite kläder. Eller när det är jättekallt på morgonen när man går till skolan, då tar man ju på sig massor kläder, sen blir det varmt under dagen, klarar man inte av att bära alla jackor och tröjor man satte på sig på morgonen. Och långkalsonger vid dessa väder! Underbart på morgonen, förjävligt på eftermiddagen.

Nu är det bara jag, Petra, Kristina, två andra killar i min klass och en fem sex lärare kvar i skolan. Snacka om att man känner sig som en liten pluggis. Jag sitter faktiskt bara och väntar på Petra och Kristina, det är aldrig roligt att gå själv, och åka buss själv. Även om jag har min iPod med mig och en bra bok. Jag är alldeles för social för att sätta mig med näsan i en bok (dock verkar det som om jag måste göra det för boken jag läser just nu klarar jag inte av att läsa på kvällen, vågar inte sova efter det. Gosh, jag är löjlig, jag vet).

Börjar få lite ont i nacken av att sitta här framför datorn och antar att jag när som helst inte kommer att stå ut så mycket mer. Siter och knäcken med nacken hela tiden, vilket gör att det gör ändå ondare. En dålig vana jag måste bli av med. Ska bli skönt att träna ikväll, om vi nu hinner med det. Bara en snabbis hoppas jag att vi hinner med, eftersom jag nog inte kommer att träna imorgon, det är ju inte kul att träna själv, och det verkar som om jag är den enda som kan. Kanske Linn vill hänga med på Pump på morgonen.

Nu har faktiskt både Ottilia och Casandra skaffat sig blogg. : ) Kika in där, vetja : )

Now I hear the music...

Jag har faktiskt egentligen slutat, fast egentligen har jag inte det. Har fri närvaro, inte ens läraren är här, och ändå sitter jag kvar i skolan. Känns faktiskt som om jag får mer gjort här. Det är svårt att jobba hemma eftersom inte min dator fungerar och jag gillar inte riktigt mammas dator. Då är den här roligare, den har ju faktiskt Office 2007 : )

Men jag antar att jag inte kommer att sitta här så lång tid, har gjort klart projektplanen nu, och lämnat in den, har haft det möte jag skulle haft, och jag har ingenting mer med mig. Jag skulle kunna skriva ett tal jag ska hålla om två veckor (tror jag det är) men jag har inget material, eftersom jag ansåg tidigare på lektionen att jag inte behövde detta tills nästa lektion. Vilket kanske var dumt av mig, men jag kommer nog inte jobba så mycket på det över helgen. Fick med mig lite, det intressantaste. Talet ska handla om skillnader mellan Sverige och Spanien, med interkulturella kommunikationer som inriktning. Det känns inte som om vi gör något annat än skriver tal, och det gör vi nog inte heller. Det är fjärde talet den här terminen, och då har vi minst ett kvar - NATIONELLA PROVEN... Men det ska nog gå superbra : )

Det känns som om det inte alls är långt kvar på terminen nu, jag vet inte riktigt vilken vecka vi började, och hur många veckor vi har gått, men vi har bara åtta veckor kvar. Vilket låter väldigt konstigt eftersom inte "o" har haft sin praktik än, och jag trodde de skulle ha en nio veckorspraktik. Kanske ska de inte ha det. Åtta veckor skola, tre veckor lov, nio veckor praktik, nio veckor skola, STUDENT. Så ser resten av min skolgång ut. Skönt. Dessutom börjar det bli riktigt kallt nu. Bara några grader när jag gick upp imorse. Hoppas det håller i sig och att det blir en riktigt kall jul, med snö på julafton.

PS. Undrar ni över mina nya rubriker är det någon rad från låten jag lyssnar på när jag skriver inlägget... Vet inte hur det kommer att bli när jag inte lyssnar på musik och skriver samtidigt, får helt enkelt bara sätta på en låt på måfå. (Nej, Lillhagen-Elin du uppfattade det där fel...)

Do you wanna be an indian?

Idag är en bra dag. Livet leker. Orkar inte skriva så här längre. Det är jobbigt.

Haha, jaja, i alla fall. Nu var det slut på mitt konstiga skrivande. Sitter här i skolan och har speech.. Hoffmaestro och Chraa spelar i mina öron, och livet bara känns så där bra som det ibland gör. Även om jag försov mig imorse känns det bra. Jag hann göra mig iordning, och trots att jag inte hann sminka mig (det är inte ofta jag går helt utan smink) känner jag mig ganska fräsch... Jag gillar min "nya" frisyr som jag skaffade mig igår, den är bara ett par centimeter kortare än min förra, och lite mer uppklippt och fixad lixom. Innan hade jag ju bara ett virrvarr av hår. Det är alltid lika roligt att klippa sig där och frisören, Bodil, är underbart trevlig. Råkade nämna för henne att jag gärna jobbar på Liseberg i sommar efter skolan, då sa hon att en av hennes kunder är personalchef på Liseberg, och att hon skulle prata med denna kunden. : ) Lägga in ett gott ord.

Igår när jag gick från frisören fick jag en konstig känsla. Jag kände mig vuxen. Som om jag klarade livet helt själv. Jag fattar inte varför. Jag har gått till frisören själv i flera år, lika dant när det gäller om att beställa tid och sånna grejjer. Jag ber inte min mamma fixa grejer, jag klarar av det mesta själv. Och ändå fick jag den känslan av att vara vuxen.. Kanske för att jag nu för tiden ses som vuxen... Men jag har ju inte ens körkort än! Konstigt tycker jag. Att jag känner så, inte att jag inte har körkort. Det är ju självklart, jag är ju inte 18!

Happy Birthday to you!

Tror jag uppfattades ledsen igår. Kanske är det så. När man skriver så här. Utan kommatecken. Utan ord som binder ihop meningar. Men det var inte meningen. Att verka ledsen. Jag var inte ledsen. Inte mer än vanligt.

Dessutom stavade jag the voice fel. Med "s". Det var inte meningen. Förlåt.

Sitter i skolan nu. Speech. Ska strax lyssna på ett tal jag höll förra veckan. Hemskt. Pinsamt. Jag vill inte. Vill inte höra mig själv. Se mig själv. Jag gjorde en massa fel. Det var ett dåligt tal. Ett dåligt tal om smink. Hoppas på ett VG.

Jag måste lära mig att sova ordentligt. Sova ordentligen så jag slipper vara trött när jag vaknar. Sov från 10 till 6 idag. Låg kvar till 7. Missade bussen. Tog en promenad till anektdot. Som igår. Missade samma buss igår. Av samma anledning som idag. Jag orkade inte skynda. Skynda är ett fult ord. Skalman tycker det. Jag med. Orka stressa.

Det är torsdag idag. Pankaksdagen. Men man måste äta ärtsoppa. I alla fall här på Lindholmen. Bra på ett sätt. Dåligt på ett annat. Det betyder ju att jag inte kan få pankakor. Jag äter ju inte ärtsoppa.

Petra fyller år idag. Vi har klassråd idag. Stackars Petra. Funderar på att ta upp det då. Jag har inte sagt grattis än....

If I were a boy




Jag får bara in en radiokanal hemma. The voise. Jag har aldrig tidigare lyssnat på radio. Men nu har det blivit så att jag tröttnat på min skivor och ljudet på min dator fungerar inte. Då är det bara radion kvar. The voise alltså. Jag måste erkänna, musiken är inte så dålig. Fungerar faktiskt ganska bra. Över förväntan (om man bortser från Darins nya...). Den här låten har blivit en av mina nya favoriter.

Help me get out of this mess

Har suttit på samma stol i två och en halv timma. På samma plats. Tryckt på samma tangenter. Tittat på samma skärm. Gjort samma saker. I två och en halv timma. 150 minuter. Jag har fått gjort massor. Inte mycket nog. Fortfarande hungrig.

Lars tjatar på mig. Säger att det inte är som jag tror att det är. Jag kan inte tro honom. Jag vill tro honom.

Honey, tell me how I'm doing

Sitter och skriver på en spanskaläxa. Är fortfarande hungig.En timme kvar till lunch. Tiden går långsamt. Läxan handlar om vatten. "Skriv något om vatten!". Jessica skrev tre meningar. Jag har skivit 200 ord. Klar? Nej. Minst 100 ord till. Minst.

Jag vill hem!

Casandra fyller år idag. Grattis! Jag har 109 dagar kvar. Sen är jag 18. Gammal. Myndig. Stor. Dags att växa upp.

Så kan det gå...

Nu sitter jag i skolan. Känner mig helt tom av någon anledning. Jag tror det är för att jag är trött. Och hungrig. Det var meningen att jag skulle göra ett prov idag. Företagsekonomi. Jag hade pluggat och allt. Trodde vi var på Lindholmen. Åkte till Lindholmen. Vi var i Torslanda. Läraren sa att det var lugnt. Att jag kan göra det på fredag istället. Tack och lov.

Jag borde gå till pressbyrån och köpa något att äta.

Senare idag kommer jag att representera GTG på gymnasiemässan. Inte pepp för det. Jag kommer att få en biobiljett. Värt? Ja!

Jag är enda trean här idag. Hoppas Therese kommer hit och äter. Kul att äta lunch själv. Men hon ska komma hit. Hon borde komma hit. Hon ska ha spanska här med mig efter lunch.

Hurricane Gilbert




Dagens låt är en låt som betyder mycket för mig. Jag minns första gången jag hörde den - Håkan på Liseberg för tre år sedan. Första Håkan konserten jag någonsin varit på. Åh, kärlek vid första ögonkastet. Jag är inte en sån som gråter till musik, filmer eller böcker, eller någonting egentligen... Men första gången jag hörde den här låten. Damn. Tårarna bara sprutade. Och jag vet inte varför egentligen. Atmosfären antar jag, för visst den är väl fin, men det finns ju låtar som är mycket finare, som man borde gråta till. I alla fall var det nog hur han sjöng den, känslan, allting runt omkring, publiken. Allt liksom : )

hej ;)

Nu var det ett tag sen jag bloggade, går inte så bra nu när min dator inte fungerar alls, typ. Och eftersom det inte hänt så mycket den här helgen, berättar jag ingenting om den, då skulle ni bara somna, vilket ni säkert redan gör ; )

Just nu kretsar hela mitt liv runt plugget, och det är väl så det ska vara när man går sista året på GTG. Trots att de säger att man kan ha ett liv, kan man inte det. Ändå var det faktiskt mycket mer i tvåan! Mycket mycket mer!

Ååååh, tråk!

Wall-e

Var på bio idag, såg Wall-e supergullig film, men kan inte skriva mer.. Min dator låser sig när som helst. Jag måste verkligen fixa den hära.

Puss


Ansiktismask

Igår fick jag ryck, drog in till stan vid typ halv sex (trots att jag vet att affärerna stänger sex, eller vissa i alla fall) och köpte en ansiktsmask på lush. Det bästa jag någonsin köpt känns det som. Åh, den var så underbar, och jag fick typ underbart len hud! Måste verkligen rekomendera den! Dessutom är ju alla lushs produkter bra, de flesta är till och med veganvänliga! Woohoo!


Detta är den underbara masken: Mask of Magnaminty!

Jag <3 min jacka

Fortfarande opepp, men idag känns det lite bättre. Känns som om jag har lite mer koll idag, än vad jag hade igår. Dessutom har jag världens goaste jacka som är jättevarm, hur skönt som helst <3 Fast den är lite för varm ännu, men det skiter jag i : )

Opepp

Jag orkar knappt skriva något idag, är inte alls pepp för det, men jag kan ju i alla fall berätta att min träningsvärk börjar försvinna. Fast... Satte mig nyss på huk för jag skulle ta ett par raggsockar från längst ner i garderoben, åh herrejävlar vad det gjorde ont!!!

Snälla du!

Det finns två saker som jag hatar:

1: Folk som säger att de ska ringa och sen inte ringer.
2: Folk som inte svarar när man ringer, trots att man vet att de är helt kapabla till att svara.

Snälla, ring mig när du säger att du ska göra det, och svara när jag ringer!

Godmorgon!

Sitter och gluffsar i mig det sista godiset från igår, det blev ganska mycket av någon anledning. Vet inte varför. Igår när jag köpte godis köpte jag även sån där kräm som bara är fylld med socker, ska börja äta frukost igen, och då måste man ju äta något som är gott liksom.. När den är slut vet jag inte vad jag ska äta. Kan inte äta ost, eller müsli/flingor eftersom jag mår dåligt av laktos, orka köpa laktosfria saker liksom. Hehe.. Men det går i perioder, nu får jag ont av bara choklad, men ibland kan jag dricka mjölk utan att någonting händer, så snart kan jag nog göra det igen. : )

Grattis alla kanelbullar...

Jag har en känsla av att det är kanelbullens dag idag... Sa de inte det på fredag hela veckan igår? Jag har för mig det i alla fall.
Grattis alla kanelbullar, idag ska ni bli uppätna
Hoppas mamma gör favvo-kanelbullarna, eller kanelknutar som det faktiskt är. Får tjata på henne lite.

Har i alla fall tvingat med henne till Ikea idag, dessutom ska vi till någon soffaffär och kolla på en ny soffa, våran är så sleten och gammal, men den är faktiskt väldigt skön!

Jag har faktiskt ingenting att göra idag! När jag vaknade tänkte jag, fan idag måste jag städa, men sen öppnade jag ögonen och såg att mitt rum var i tiptop, det enda som behövdes göra var att bädda sängen. Jag har blivit mycket bättre på att städa var dag istället för att städa varannan vecka. Mitt rum brukade se hemskt ut, men jag trivs inte om det gör det! Kanske ska dra över med dammsugaren en gång, verkar behövas. En tur till stan skulle vara trevlig också, behöver en vinterjacka och en ny väska. Dessutom har jag hittat världens sötaste koppar på Lagerhouse, funderar på att köpa dem tills jag flyttar hemifrån, även om det är ett tag kvar, men jag kommer nog inte hitta liknande igen...

Föörlåååt

Förlåt, jag skrev fel innan, det är nu jag ska till personlig tränare. : )

Sen verkar det som om det blir filmtittande med Ottilia och Hivell. : )

Tavla på IKEA

Historiaprovet är över, vilket är skönt, men hur bra det gick det återstå att se. Jag vet inte riktigt vad som ska hända i helgen, men jag vill verkligen inte bara sitta hemma. Idag, eller i morgon blir det nog IKEA hoppas jag, mamma sa att vi kanske kunde åka dit. Imorgon har jag även tid hos en personlig tränare, vilket kommer att bli... intressant. Äh, det är bara en timma, borde inte bli allt för hemskt.

Hittat en tavla jag vill ha på IKEA, måste bara visa den



Den ska nog sitta antingen över min säng, eller över mitt skrivbord, det är bara där jag har plats, men över mitt skrivbord vill jag egentligen ha massa små tavlor med kort jag tagit själv. Fungerar det över min säng tror ni? Trots att den är så hög.

Svarta naglar

Jag har ändrat min stil mycket genom åren, från allting svart till att blanda in lite färg, till att vara helt färgglad (helst chockrosa HÅRET OCKSÅ!), till hippie, och en massa steg till tills jag kommit dit jag är idag. Jag vet inte vad jag har för stil, men en sak har jag, genom alla dessa perioder älskat, svarta naglar. Har inte haft det på ett tag men köpte ett nytt idag och genast blev min lite småtantiga (nej, tantig är fel ord...) mycket rockigare! Har tyvärr (eller tack och lov) inte kvar några bilder från den "svarta" perioden. Men här är en ganska gammal bild...



Det är jag till vänster och min söta kusin till höger. Vad tycker ni? Rosa tyllkjol, rosa tröja, en massa halsband, orange tuppkam, och fjäderörhängen, är det något du skulle använda?

Historia, historia, historia, historia

Så här ser dagen ut:
- Skola
   -Organisation och ledarskap
   -Interkultrell kommunikation
- Plugga historia
- Laga mat
- Plugga historia
- Idol
- Plugga historia
- Plugga historia
- Plugga historia

Jag gillar ju verkligen ämnet historia, och jag vill ju verkligen få bra betyg i det, men det är fanimej inte lätt! Jag har ingen aning om hur man pluggar, vad man ska tänka på, vilka detaljer man ska komma ihåg. Och det är ju så mycket! Dessutom ska man jämföra massa grejjer, med nu och då, där och här, jag kan verkligen inte sånt! Jag vill ha enkla G-prov där man inte behöver berätta vad man själv tycker. Men fan jag går i trean, jag måste skärpa mig! Måste fatta att jag faktiskt måste anstränga mig för bra betyg!

Trots att hela dagen igår, och hela dagen idag, kommer gå åt att plugga historia har jag ännu inte bytt åsikt! Jag ÄLSKAR historia! Bäst är ju självklart den nordiska historian! Vet inte varför men ända sen lågstadiet när vi gjorde hela asatron i dockor och hönsnät med massa målarfärg har jag älskat det.

Jag kommer ihåg hur stolt jag var när MINA barbiedockor fick spela nurnorna under Ygdrasil!

Men det ska faktiskt bli ganska skönt vid lunch imorgon när provet är klart och jag kan andas ut och kan ägna mig åt helgens aktivitet: Projektarbetet! Fan, lite fritid måste jag ju också få. Någon som vill hitta på något?

Fäääärdiiig : )

Jag är trött! Som in i helvete! Men nu har jag läst igenom den där historiaboken, eller i alla fall det jag skulle läsa. Lagom till idol och allt. Sen blire nog sänggång för min del, även om det inte är något jag har lust med. Eftersom det har känts som det varit fredag hela dagen känns det inte som om jag behöver vara uppe tidigt imorgon, någon som vill hitta på något? Jag lovar jag är rolig när jag är trött : )

Everybody Hurts - Lars Eriksson (R.E.M)




Det här blir dagens låt, tänkte att det behövs lite "personlig" bakgrund för framtida "dagens låt", men jag har faktiskt ingen bakgrund för den här låten. Jag har hört den flera gånger tidigare, och visst tyckt den var bra. Men ingenting som fastnat. När jag hör Lars version ryser jag, så bra <3

Historia

När man går upp för backen till huset, solen skiner, Peps Persson vrålar "oh boy" i hörlurarna, löven på träden skiftar i oranget och grönt och livet är bara så där höst-underbart, det är då man inte vill komma hem till en alldeles för tjock historiabok som skriker "proooov".

Men det var precis det som hände mig idag. Efter en kopp kaffe och lite musik känns det dock lite bättre. Ska fixa iordning rummet lite, tända ljus och sätta på mig raggsockarna sen är jag redo för trehundra sidors historia : ) Det värsta är nog att jag tycker det är kul, hallå? Historia är det bästa ämnet ju!

RSS 2.0