Idol

Någon mer som reflekterade över att jihde sa "vi har sex på trappan" ? Alltså, vi har sex personer. Men jag tänkte helt annorlunda, såklart. Och varför skulle Rasmus åka ut? Lite fel !!!

So what - P!NK

Det blev lite shopping idag, endast nödvändiga saker, två linnen, två par strumpyxor (ska börja säga kalasbyxor istället, mycket gulligare) och ett ljus. Det jag åkte in till stan för att köpa, inte mer! Jag känner mig så duktig. : )

Plugg som gäller resten av dag, denna evighetssyssla, men jag arbetar mig igenom allting, sakta men säkert. Snart känns det som om det bara går mot ljusare tider (även om dagarna blir mörkare och mörkare)

Jag insåg en sak tidigare idag, angående mitt morgonproblem, snart borde vi dra bak klockan vilket ger mig en timma till var morgon. Om jag vanligtvis går upp halv sex blir ju klockan då halv fem på morgonen. Detta betyder ju ljusare morgonar! Wiihoo! : )

Det känns som om det är dags för dagens låt också.
So what - P!NK


Väckarklockeproblemet...

Skola, skola, skola... Behöver jag säga att jag är trött på det? Egentligen är det inte så jobbigt, egentligen förstorar jag upp det hela en aning... Men fortfarande, jag hatar att gå upp tidigt på morgonen, att vakna av väckarklockan som bara ringer och ringer, och jag som inte går upp.

Jag måste köpa en ny väckarklocka!

Har kollat lite på både teknikmagasinet och clas ohlson efter någon udda klocka som jag kommer att vakna av. Har blivit lite smått förälskad i aXbo Sleep Phase Alarm Clock, en väckarklocka som känner av rörelserna i sömnen och väcker dig när du kan vakna som lättast. Om jag nu kan vakna lätt någon gång under morgonen... Den diffar en halvtimma, kanske finns risk att jag försover mig då också, men jag vaknar i alla fall gott på morgonen.

Men vem har råd med en väckarklocka för 2199:-?

Fan

Jag måste verkligen skaffa mig en bättre väckarklocka, en man måste anstränga sig för att få tyst på. Jag har hört om en som är ett pussel som bara slutar tjuta om man pusslar ihop pusslet. En sån skulle vara bra! Eller philips wakeuplamp, den verkar ändå ganska mysig, och inte så störig, men frågan är om den hjälper.

Anledningen till att jag tar  upp detta är för att jag försovit mig, igen, men jag klarar av det, jag klarar nog av en försovning idag, och kommer ändå i tid..

Idol är alldeles för sent!

Men, ojj, jag kan ju inte gå och lägga mig än! Måste ju se vad som händer i idol. Fan, varför ska det vara så sent som 22.40? Det fungerar ju inte för oss som ska upp halv sex imorgon! Jaja, får offra mig den här veckan =D

Godnatt!

Efter ett hårt träningspass, en god kvällsmat och en välförtjänt dusch sitter jag nu här och ska alldeles strax gå och lägga mig. Ska bli superskönt. Blir väl lite kvällsplugg i sängen innan jag somnar, gosh, jag önskar jag hade tid att läsa en BRA skönliterär bok. Något jag inte måste läsa på grund av skolan. Men det känns som jag har koll på allt nu. Det är inte lika stressat som förra veckan, trots att jag inte gjort så jättemycket. Har fortfarande problem med min riskanalys. Har kommit på en risk - datorn krachar. Men mer då? Det ska vara en sida! Men nu börjar jag gäspa, gud, vad jag går och lägger mig tidigt! Men det är bra, right?

Bilder från fredagen

Jag har helt glömt bort de få bilder som togs i fredags, eftersom min dator är helt fucked up. Har ju lovat att lägga in dom här! (Bilderna är klickbara)



Fler bilder blev det inte, och inte bättre heller för den delen. Håll till godo. (Jag är galet sugen på systemkamera..)

Blä

Ännu en ledig dag med en massa plugg. Måste skriva klart min projektplan, men det är svårt. Kan till exempel inte komma på något bra till riskanalysen. Blä. Dessutom måste jag plugga historia, och boken ligger i skolan :( Dubbelblä. Jag vill åka in till stan, men alla är i skolan.. Trippeblä. Får vänta eller åka in själv.

Tror du att jag är dum eller?

Jag förstår hur det ligger till, jag vill bara höra dig säga det!


Shoppasaker.blogspot.com

Dagen har varit ganska seg, var väldigt trött igår, sov jättelänge, och var fortfarande trött när jag vaknade. Dagen har mest gått åt att slappa framför Top Model 10. MEN jag har hjälpt till lite här hemma faktiskt. Klippt gräset och fotograferat mammas produkter som hon ska sälja - en salig röra av smycken och väskor. Hon ska nämligen börja sälja allt, och det är jag som kan fotografera bäst. Tyvärr är min kamera lite kass, skulle vara underbart med en system, och jag ska köpa en.... Snart... Eller önska mig en i julklapp/födelsedagspresent/studentpresent. Hehe, får se hur det blir. Smyckena/väskorna går i alla fall att köpa på här, men det är inte riktigt klart än.

Här är lite smakprov...



Mina favoritörhängen... Rosa och svart <3


Jag har blivit gammal!

Jo, det är faktiskt sant, gammal gumma har jag blivit, 17 hela år har tagit hårt på min arma kropp...

Det märkte jag på Håkan konserten idag, gud jag har aldrig mått så dåligt. Jag fick ingen luft plus att slagen från baskaggen och från pukorna höll på att förstöra både mitt hjärta och mitt huvud. Dessutom var jag dum och hade klackskor på mig. Detta betydde att jag inte kunde hoppa upp och ner som resten av publiken. Där stod jag i mitten av ett publikhav stort som jag vet inte vad. Det kändes som om jag stod på en studsmatta (och jag gillar inte studsmattor), jag tror faktiskt att marken gungade. Ännu äldre kände jag mig när det stod ett par tioåringar bredvid mig, och jag störde mig på de som skrek och försökte sig på en misslyckad moshpit (kanske för att jag var så trött redan... Moshpit brukar ju vara skoj...)

Det här var den fjärde Håkan konserten jag varit på, och faktiskt kanske den sämsta, mycket på grund av mig. Jag klarade inte ens en timma, var tvungen att fly och få i mig lite syre. Det var skönt att komma ut från allt, stötte på ett par väldigt fulla men dock trevliga "ungdomar" som jag satt och pratade lite med. Gud, de var nog lika gamla som mig, men jag kände mig så mycket äldre.... Vuxenpoäng på mig...


Ibland bara älskar man livet

Underbar dag idag.
- Endast en lektion
- Fika med Daniel
- HÅKAN HELLSTRÖM!
- Casandra sover över
Mycket bättre kan det inte bli. (ÄLSKA LIVET)

Fast car-Tracy Chapman




Nu är det så att en ny kategori har sakpats "dagens låt". Och säger inte titeln på kategorin väldigt mycket? Dagens låt helt enkelt!

Dags för frunch

Idag har vi närvarofria lektioner, vilket betyder: jobba vart du vill... Jag sitter just nu hemma, och det är hemma som är min arbetsplats idag..

Igår blev det ingen ragga, så jag fick aldrig förklarat för mig vad det var, jag och Linn gick istället i gymet och tränade, jag märkte att jag hade en hemsk träningsvärk i magen sen i måndags, kunde knappt träna magen...

Idag blir det plugg nu på förmiddan, sen ska jag och Linn secondhand-shoppa, och sedan ska vi på core och spinning... Core är ju magträning, och jag vet inte riktigt hur det ska gå...

Nu ska jag äta frukost+lunch=frunch. Ja, frunch ska jag äta :)

Vad är Ragga?

Jag satt och lyssnade på Markus Krunegårds' "Jag är en vampyr", väldigt bra låt. Tyvärr dampade mitt ljud, vilket betyder att jag nu inte har något ljud, vilket i sin tur betyder att jag inte kan lyssna på Jag är en vampyr. Dessutom har jag en fördjävlig huvudvärk och är grym i spanska. :D Bara jag som kan svara, jag känner mig grymt stolt.

Idag blir det träning, det var meningen att jag och Linn skulle köra ett pass BodyJam, men det  är ingen BodyJam idag, utan Ragga istället... Vad är Ragga? Ska gå på det i alla fall, någon slags dans, tydligen.

Kväll med Linn

Det blev ingen träning idag. Linn var lat (ja, jag kan skylla allt på henne), istället gick jag hem till henne (nej, det är inte så långt alls....) jag hoppas att den lilla promenaden tog bort den halva pizzan jag åt förut och muffinsen som Linn bjöd på. Fick även låna en bok av Linn, Ebba von Sydows Ebbas stil. Det blir den här nattens bok, tror inte jag kommer att kunna sova så mycket efter 11 timmars sömn, men vi får se, just nu är jag inte alls trött.


Ebbas stil

Ny uppdatering

Jag kan ju berätta då att jag har uppdaterat den lösenordsskyddade bloggen. Ni kommer åt den på www.ericamikaela.blogg.se/hemligt .

De lösenordsskyddade inläggen

Ibland skriver man de där inläggen som man bara vill att vissa få ska läsa... Och för att endast få ska kunna läsa dem har jag nu skaffat en lösenordsskyddad blogg. De som vill får fråga efter användarnamn och lösenord, och så får vi se om ni får det eller inte... Jag kommer att säga till i den här bloggen när jag skriver i den lösenordsskyddade, så de som har lösenordet vet när de ska läsa.

Det där med mat...

Jag har märkt att jag på senare tiden glömmer att äta. Jag har inte ätit något än idag, och då har jag ändå varit vaken sen nio ungefär. Nu börjar jag bli lite hungrig... Men det är inte så att det skriker i magen på mig, jag skulle nog klara mig ett par timmar till... Fast eftersom jag ska träna senare borde jag äta något, så jag klarar mig genom träningen liksom (fast det gör jag säkert ändå)... Det är så här jag vet att jag är frisk, när jag är sjuk blir jag hur hungrig som helst, och äter massor, men när jag är frisk äter jag nästan ingenting alls, jag är inte hungrig, jag är inte sugen på något och jag äter bara för att jag måste äta. Jag är inte ens sugen på GODIS! Det är å andra sidan lite skumt, för det brukar jag ändå vara.

Nu ska jag i alla fall ta något att äta så jag kan säga att jag ätit  något idag... Usch, jag vill verkligen inte trycka i mig något, men jag måste väl...

Håkan Hellström

Oj, nu har jag suttit här alldeles för länge... Fastnade helt på youtube med intervjuer med Håkan Hellström. (Det är galet hur mycket jag länktar till konserten på fredag).. Och kollar här:

Ursäkta mig, men vad fan är det här?!

Godmorgon!

Jag kommer att köra slut på mig själv den här veckan, för skojs skull ska jag träna med Linn, lika mycket som hon tränar. Dessutom har jag väldigt mycket i skolan just nu, och så har jag ett smärre sömnproblem - jag sover FÖÖÖR mycket (inatt sov jag 11 timmar!)... Hur detta ska gå vet jag inte riktigt.. Jag kommer ju aldrig klara Linns takt... Men jag ska försöka.

Förövrigt har mitt schema blitt underligt. Igår började jag 13.10 och slutade 13.30 (onödigt.. jag vet!) Idag börjar jag 12.10 och slutar 15.30, och på torsdag är jag ledig! Detta beror dels på lektionsfria timmar, men också på att vi får jobba var vi vill under lektionerna. Vilket är jättebra, då hinner man träna på eftermiddan och plugga under dagen, om man nu har så mycket självdiciplin... Vilket jag inte riktigt har... Men jag klarar det nog ändå.


Innan-man-går-och-lägger-sig-göra

Jag gillar att bara leka sönder bilder i paint.net (bättre än paint, sämre än photoshop), så därför får ni nu en före och en efter bild. :D



Bilden är från i fredags och hatten är Fluffs (det är därför även jag kan ha den över min kallufs).

Träning med Linn

Jag är helt DÖD! Linn kör slut på mig på gymmet. HELT GALET! Men det är bra, det är nästan så jag behöver tjuvträna lite. Jag har alltid varit starkare än henne, men eftersom jag inte tränat på länge och hon kört på som bara den är hon starkare nu. Trots att jag inte vill erkänna det.

På gymmet där jag går finns det inte så många killar i min ålder, som jag inte känner. De flesta har jag gått i samma skola/klass som, men det är ett gäng killar som är där hela tiden känns det som. Jag har bara sett dem på gymmet, och de är i ungefär min ålder. Både jag och Linn har märkt hur de har kollat in oss när vi tränar. De är verkligen inte snygga eller så, men det är ändå lite kul.

På tal om Linn ska hon skaffa blogg, det ska bli skoj. Länkar när den kommer.

18 Karat Gold - Johnossi



Jag vet inte hur många gånger jag spelat denna idag - så bra är den <3

Hej igen, allihopa!

Det är tredje gången jag tar upp den här bloggen, och nu ska jag börja blogga igen. Ordentligt. Så som jag gjorde innan. Undra om några gamla läsare är kvar? Det tror jag inte...

Men som sagt, jag ska försöka komma igång och blogga igen!

RSS 2.0